Wie zijn wij?

Maak hieronder kennis met de gastvrouwen van Café Brein Tilburg!

Gastvrouwen Café Brein Tilburg

Helma van Hal

Siza Maatwerk Midden-Brabant

Hoi, ik ben Helma van Hal, ambulant begeleider bij Siza Maatwerk midden-Brabant. Sinds kort organiseer ik samen met de andere gastvrouwen de avonden van Café Brein. Ik vind het super leuk om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan het “beter om kunnen gaan met NAH”. Vanuit de bezoekers komen er mooie onderwerpen naar voren, waar wij als gastvrouwen een invulling aan kunnen en mogen geven. Deze avonden zijn tevens van toegevoegde waarde voor mijn werk als ambulant begeleider binnen Siza. De ervaringen uitwisselen en leren van elkaar spreken mij erg aan.


Loes Greven

Thebe Begeleiding

Hallo, Ik ben Loes Greven. Thuis-begeleider bij Thebe. Samen met de andere gastvrouwen organiseren we de avonden en geven we er invulling aan. In mijn dagelijkse werk zie ik terug, dat er behoefte is aan informatie en uitwisseling van ervaringen. Het is fijn om hieraan te kunnen deelnemen. 

Petra van Helvoirt

MEE regio Tilburg

Hoi hoi, mijn naam is Petra van Helvoirt en ik ben werkzaam bij MEE regio Tilburg. Vanuit MEE werk ik bij het Contact Centrum Toegang Tilburg. Vanuit mijn werk, en bij mijn vorige werkgever heb ik mogen werken met mensen met NAH. 

Met heel veel plezier neem ik het stokje over van Annelies. Ik heb er zin in om in een prettige omgeving een bijdrage te kunnen leveren aan het uitwisselen van informatie en ervaringen.